تقویت سلامت قلب با خوردن تخم مرغ-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

تقویت سلامت قلب با خوردن تخم مرغ

یافته‌ها نشان می‌دهد که خوردن یک عدد تخم مرغ در روز ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی کمک کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر مطالعات جدید نشان می‌دهد که خوردن یک عدد تخم مرغ در روز ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک کند.
تخم مرغ منبع غنی از کلسترول غذایی است، اما حاوی انواع مواد مغذی ضروری هم است. شواهد متناقضی در مورد اینکه آیا مصرف تخم مرغ برای سلامت قلب مفید است یا مضر، وجود دارد.

یافته‌ها نشان می‌دهد که خوردن یک عدد تخم مرغ در روز ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی کمک کند.

نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ شامل تقریباً نیم میلیون بزرگسال در چین، نشان داد افرادی که روزانه تخم مرغ می‌خورند (حدود یک تخم‌مرغ در روز) نسبت به افرادی که کمتر تخم‌مرغ می‌خورند، به طور قابل‌توجهی کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری قلبی و سکته هستند.

اکنون، برای درک بهتر این رابطه، محققان این کار یک مطالعه انجام داده‌اند که چگونه مصرف تخم‌مرغ بر نشانگر‌های سلامت قلب و عروق در خون تأثیر می‌گذارد.

«لانگ پان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پکن چین، می‌گوید: «مطالعات کمی به نقش متابولیسم کلسترول پلاسما در ارتباط بین مصرف تخم مرغ و خطر بیماری‌های قلبی عروقی پرداخته اند، بنابراین ما می‌خواستیم به رفع این شکاف کمک کنیم.»

تجزیه و تحلیل آن‌ها نشان داد افرادی که مقدار متوسط تخم مرغ می‌خوردند دارای سطوح بالاتر پروتئینی به نام آپولیپوپروتئین A ۱ در خون خود بودند که یک واحد سازنده از کلسترول خوب HDL است. این افراد به خصوص مولکول‌های HDL بزرگ‌تری در خون خود داشتند که به پاکسازی کلسترول از رگ‌های خونی کمک می‌کند و در نتیجه از انسداد‌هایی که می‌تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود، محافظت می‌نماید.

محققان همچنین ۱۴ متابولیت را شناسایی کردند که با بیماری قلبی مرتبط هستند. آن‌ها دریافتند شرکت‌کنندگانی که تخم‌مرغ کمتری می‌خوردند، در مقایسه با افرادی که تخم‌مرغ می‌خوردند، سطوح پایین‌تری از متابولیت‌های مفید و سطوح بالاتری از متابولیت‌های مضر در خونشان داشتند.

به گفته محققان، مطالعات بیشتری برای تأیید نقش علّی متابولیت‌های لیپید در ارتباط بین مصرف تخم مرغ و خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی مورد نیاز است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر